Kuntoliikuntatuntien lukujärjestys kevät 2024

Täältä löydät kuntaliikuntatuntien aikataulut. Myös poikkeusajat/peruutukset kauden aikana.

+45 Kehonhuoltojumppa

Maanantaisin klo 16.30-17.30

Ohjaaja: Elina Torkko-Hieto

Viimeinen tunti 6.5.2024

Palauttavaa, rentouttavaa ja vahvistavaa kehonhuoltoharjoittelua työpäivän päätteeksi. Ryhtiä, voimaa ja liikkuvuutta arkeen eri välineitä käyttäen.

Miesten kuntotreeni

Tiistaisin klo 18.45-19.45

Ohjaaja: Essi Virkki

Viimeinen tunti 7.5.2024

Monipuolista aerobista liikuntaa erilaisia välineitä hyödyntäen. Jokaisella tunnilla oma teemansa ja tavoitteensa. Treenien tehoa pystyy itse säätelemään. ”Jätkämäisyys” korostuu monissa harjoitteissa.

PILATES-KURSSI 31.1.-10.4.2024 (10 krt.)

Keskiviikkoisin klo 19.30-20.30 / Huom! Kurssi alkaa 31.1.2024

Ei tuntia hiihtolomaviikolla (vko 9).

Ohjaaja: Larissa Laane

Hinta: 130 €

Ilmoittautuminen myClubin kautta (löytyy kurssilistauksesta nimellä: Pilates -kurssi aikuisille):

BODYMIX

Torstaisin klo 18.30-19.30

Ohjaaja: Anu Heikkinen

Paikka: Tavastian A-rakennus (Sirkussali), toisella puolella Hattelmalantietä kuin Tavastia-Areena

Viimeinen tunti 9.5.2024

Reipasta, selkeää ja monipuolista harjoittelua, joka sopii hyvin myös aloittaville liikkujille. Lämmittely- ja askellusosuus tehdään joko lattialla tai step-lautaa apuna käyttäen - helppoa ja tehokasta sykkeenkohotusta. Lihaskunto-osuudessa käytetään monipuolisesti vastuksena omaa kehoa ja erilaisia välineitä sekä kierto- ja paikkaharjoittelua. Lopuksi palauttavat venyttelyt.

BODYART

Sunnuntaisin klo 18.00-19.00

Ohjaaja: Larissa Laane

Ei tuntia hiihtolomaviikolla

Viimeinen tunti 5.5.2024

Monipuolinen lihaskuntotunti. Koko kehoa kuormittava funktionaalinen harjoitus ja lopussa venyttelyosuus.