TIEDOTE SEURAN TILANTEESTA

6.4.2020

Hei seuran jäsenet,

Koronatilanteesta johtuen olemme joutuneet toimenpiteisiin seuran työntekijöiden osalta. Olemme päättäneet torstaina 2.4.2020 seuran hallituksen kokouksessa lomauttaa seuran lajipäälliköt (joukkuevoimistelun lajipäällikkö ja rytmisen voimistelun lajipäällikkö) toistaiseksi 14.4.2020 alkaen. Seuran toiminnanjohtaja on lomautettuna 2 päivää viikossa toistaiseksi 14.4.2020 alkaen. Näiden lomautusten myötä myös seuran muiden valmentajien palkanmaksu on keskeytynyt. Pyrimme kuitenkin toteuttamaan erilaisia videotreenejä tai kotitreenejä seuramme jäsenille tuleviksi viikoiksi eteenpäin. Viikolla 15 on näitä videotreenejä valmisteltu seuran päätoimisten valmentajien toimesta.  

Näihin toimenpiteisiin on jouduttu lähtemään taloudellisista syistä. Seuran toiminnan mahdollistaa kausimaksujen lisäksi myös kausittain tehtävä varainhankinta. Tälle keväälle 2020 seuran varainhankinta olisi keskittynyt kevätnäytökseen ja isoihin joukkuevoimistelun kilpailuihin, jotka on peruttu ja joiden tulot jäävät nyt seuralta saamatta. Ilman näitä tuloja seuran toiminnan jatkaminen entisellään on mahdotonta. 

Tilanne on hyvin haastava kaikille urheiluseuroille Suomessa ja muutkin seurat ovat valitettavasti joutuneet kyseisiin toimenpiteisiin selvitäkseen tästä haastavasta ajasta. Toivomme ymmärrystänne tässä tilanteessa ja toivomme, että voimme jälleen pian palata normaaliin valmennusrytmiin. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja informoimme teitä seuran jäseniä heti, kun tiedämme lisää. 
Hämeenlinnan Voimisteluseura ry.