SÄHKÖPOSTILIIKENTEESSÄ ONGELMIA - SEURAATHAN NETTISIVUJA!

13.3.2020

Valitettavasti seuralta 12.3. lähetetyt koronaan liittyvät joukkosähköpostiviestit eivät ole löytäneet tietään kaikkien jäseniemme sähköpostiin. Ongelmaa selvitellään parhaillaan ja toivottavasti saadaan pian selvyys asiaan ja linjat jälleen auki. Pahoittelut, että viestit saattavat löytää tiensä perille vasta päivien päästä. 

Nettisivujen lisäksi viestintä koronan vaikutuksista seuran toimintaan kulkee nyt vahvasti valmentajien kautta. Jos et ole saanut mitään tietoa aiheeseen liittyen mistään seuran kanavasta (sähköposti, ryhmän WhatsApp, tekstiviesti) olethan yhteydessä toiminnanjohtaja Johanna Hietikkoon osoitteessa toimisto@hameenlinnanvoimisteluseura.fi tai puhelimitse 045-7731 1133. Johanna vastaa mielellään myös muihin mieltä askarruttaviin kysymyksiin koskien koronan vaikutuksista seuran toimintaan.  

Nettisivut toimivat tärkeimpänä tiedotuskanavana, joten seuraattehan näitä sivuja tarkkaan tässä epävarmassa tilanteessa. Tiedotamme jäseniämme heti, kun tilanteet muuttuvat tai tulee lisää tiedotettavaa. 

Kiitos kärsivällisyydestänne ja pidetään itsemme terveinä!