JÄSENREKISTERIMME HOIKA

18.2.2020

Seuramme panostaa vahvasti toiminnan kehittämiseen ja jäsenrekisterin vahva käyttöönotto on yksi osa kehitystoimenpiteitä. Kirjaathan tietosi kokonaan ja tarkistat, että tiedot ovat ajantasalla ja oikein, kiitos.

Syyskaudesta 2019 lähtien ryhmiin ilmoittautuminen on tapahtunut jäsenrekisterimme kautta (lukuunottamatta aikuisliikuntaa). Emme vastaanota sähköpostitse tulleita ilmoittautumisia. Laskutamme kausimaksut ja jäsenmaksut myös suoraan jäsenrekisterimme kautta. Jotta saat laskun sähköpostiisi, tarkistathan, että sähköpostiosoitteesi on järjestelmässämme oikein. 

Jäsenrekisteriin voi ilmoittautua vain 18 vuotta täyttänyt henkilö. Alaikäisen puolesta jäsenrekisteriin rekisteröityy lapsen huoltaja ja luo järjestelmässä alikäyttäjäksi lapsensa. 

  

Jäsenrekisterissä käyttämämme lyhenteet:

JV       = Joukkuevoimistelu

RV      = Rytminen voimistelu

TV      = Telinevoimistelu

TanVo = Tanssillinen voimistelu 



Tästä linkistä voit kirjautua/rekisteröityä Hoikaan: https://go.hoika.net/public/Login.aspx

Jos sinulle herää kysymyksiä Hoikan käyttöön tai seuran tarjoamiin ryhmiin liittyen, olethan yhteydessä seuran toimistoon sähköpostitse: hmlvoimisteluseura@gmail.com tai puhelimitse: 045-7731 1133. 

Seuramme nettisivuilla osoitteessa www.hameenlinnanvoimisteluseura.fi on paljon tietoa toiminnastamme, ryhmistämme, tapahtumistamme ja ajankohtaisista asioista - nettisivut kannattaa ottaa aktiiviseen seurantaan! 

Tervetuloa liikkumaan kanssamme!