HÄMEENLINNA CUP 30.3.2019

PAIKKA:

Elenia-Areena (Härkätie 17 B, 13130 Hml)

SARJAT:

8-10-vuotiaat

10-12-vuotiaat

Kilpa 12-14-vuotiaat

SM 12-14-vuotiaat

STARA

ILMOITTAUTUMINEN:

Ilmoittautuminen tulee tehdä kisapalvelun kautta 3.2-3.3.2019 välisenä aikana. Jälki-ilmoittautuminen sähköpostitse hmlvoimisteluseura@gmail.com, josta perimme osallistumismaksun tuplana (280€).

OSALLISTUMISMAKSU:

Hämeenlinna Cupin osallistumismaksu on 140€ joukkue ja 90€ stara.

Varsinaisen ilmoittautumisajan jälkeen osallistumismaksu on jälki-ilmoittautumisen yhteydessä 280€. Osallistumismaksut laskutetaan seuroittain. Mikäli joukkueen tietoja halutaan muokata 3.3.2019 jälkeen, veloitetaan muutoksesta 10€. Osallistumismaksun palautamme vain lääkärintodistuksella. Perimme osallistumismaksun ilmoittautumisen jälkeen tehdyistä peruutuksista.

VAKUUTUKSET JA LISENSSIT:
Kilpailijoilla, valmentajilla ja tuomareilla tulee olla voimassa oleva lisenssi. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjien toimesta.

KISAKANSLIA:

Kilpailupaikalle saapuessaan valmentajat ilmoittautuvat ja varmistavat joukkueen osanoton Elenia-Areenan sisääntuloaulassa sijaitsevaan kisakansliaan.

Jokaisella kilpailijalla tulee olla voimassaoleva Voimisteluliiton kilpailulisenssi. Muistakaa varmistaa, että urheilijavakuutukset ovat kunnossa. Järjestävä seura ei vastaa kilpailijoiden vakuutuksista.

Kisakanslian aukioloaika on klo 8.00- kilpailujen päättymiseen. Kisakanslia palvelee kilpailijoita myös kaikissa muissa kisoihin liittyvissä asioissa. Kisakansilian puhelinnumero on 045 7731 1133.

SÄÄNNÖT:
Kilpailuissa noudatetaan Suomen Voimisteluliiton voimassa olevia kilpailusääntöjä.
Kilpailualueena on 13m x13m vaalea joukkuevoimistelumatto.
TUOMARIT JA ARVIT:

Kilpailuihin osallistuvien seurojen tulee ilmoittaa ao. tuomarivelvoitteen osoittama määrä joukkueidensa kilpailusarjan mukaan riittävän tuomariluokan omaavia tuomareita:

Seurat, joilla on 1-2 kilpailevaa joukkuetta, sitoutuvat nimeämään vähintään yhden tuomarin.

Seurat, joilla on 3-4 kilpailevaa joukkuetta, sitoutuvat nimeämään vähintään kaksi tuomaria (saa ilmoittaa vain 1 3E tuomarin)

Seurat, joilla on yli 5 kilpailevaa joukkuetta, sitoutuvat nimeämään vähintään kolme tuomaria (saa ilmoittaa vain 1 3E tuomarin)

Mikäli seurasta osallistuu joukkueita 3 tai enemmän, tulee vähintään yhden tuomareista olla ll- tai l-tuomariluokan tuomari.

SM-sarjaan osallistuvilta seuroilta toivomme ensisijaisesti ll- tai l-tuomariluokan tuomareita.

Seurat vastaavat ilmoittamiensa tuomareiden matkakuluista ja päivärahoista. Tuomarisakko on 250€ per puuttuva tuomari.

Tuomarit tulee ilmoittaa 24.2.2019 mennessä aluetuomarit@gmail.com.

Seurojen tulee ilmoittaa Staraan arvit seuraavasti:
Seurat, joilla on 1-3 voimistelusuoritusta:  1 arvi

Seurat, joilla on 4-6 voimistelusuoritusta: 2 arvia

Seurat, joilla on yli 7 voimistelusuoritusta: 3 arvia

Seurat vastaavat ilmoittamiensa arvien matkakuluista ja päivärahoista. Arvit tulee ilmoittaa 24.2.2019 mennessä hmlvoimisteluseura@gmail.com.
HARJOITUSTILAT JA PUKUHUONEET:

Jokaiselle joukkueelle on merkitty omat pukuhuoneet. Pukuhuoneet sijaitsevat Elenia-Areenan ylä- ja alakerrassa. Pukuhuoneissa ei ole vartiointia, eikä järjestävä seura vastaa kadonneista tavaroista.

Jokaisella joukkueella on mahdollisuus käyttää lämmittely- ja valmistautumistilaa ennen omaa suoritustaan.

Lämmittelyputkesta infoamme myöhemmin.

KÄYTTÄYTYMINEN JA SIISTEYS:

Kilpailijoille on varattu oma katsomo, joka sijaitsee kilpailualueen takana. Muihin katsomoihin tulee ostaa pääsylippu. Hiuslakan ja hileiden käyttö ainoastaan ulkona.

MUSIIKKI:

Musiikki lähetetään mp3-muodossa 15.3.2019 mennessä, osoitteeseen kisamusa.hamvs@gmail.com
Musiikki tulee olla nimetty seura/joukkue/sarja.

AVAJAISET:

PALKINTOJENJAKO JA PALAUTTEET:

Palautteet noudetaan kisakansliasta oman sarjan päätyttyä. Emme postita palautteita kilpailuiden päätyttyä.

Palkintojenjako järjestetään tauon loputtua, josta infoamme tarkemmin ilmoittautumisajan päätyttyä. HUOM! palkitsemme vain matolla kilpailleet voimistelijat.

RUOKAILU:

Joukkueille järjestetään mahdollisuus lämpimään ruokaan. Ruokailun hinta 10,00€. Varaukset ruokailuun 15.3.2019 mennessä alla olevan linkin kautta.

LINKIT LOMAKKEEN TÄYTTÖÖN

REKISTERÖITYNEET HENKILÖT

Lomakkeen täyttöön pääsee alla olevasta osoitteesta:

REKISTERÖITYMÄTTÖMÄT HENKILÖT

Mikäli lomakkeen täyttäjä ei ole vielä rekisteroitynyt, pääsee alla olevasta
osoitteesta rekisteröitymislomakkeeseen, jonka täyttämisen jälkeen
sisäänkirjautumalla pääsee suoraan lomakkeen täyttöön:

PÄÄSYLIPUT:

Lipunmyynti tapahtumapaikalla käteis- tai korttimaksulla

Lipun hinta

10€ / aikuiset

5€ / 7-14-vuotiaat

ENSIAPU:

Ensiapupiste löytyy kisapaikalta. Ensiapupisteellä hoidetaan vain akuutteja vammoja. Pyydämme joukkueita varaamaan itse mukaan kylmäpusseja ja laastareita.

VALOKUVAUSPISTE:

Kisapaikalta löytyy Elenia-Areenan aulasta.

PYSÄKÖINTI:

Bussien parkkialue löytyy Elenia-Areenan vieressä olevan säästöpankkiareenan vierestä vasemmasta reunasta. Parkkialueelta löytyy opasteet ja liikenteenohjaajat.

LISÄTIETOJA:

hmlvoimisteluseura@gmail.com tai puhelimitse toimiston aukioloaikoina p. 045 7731 1133

HÄMEENLINNASSA TAVATAAN!