SPECIAL VOIMISTELU

TÄHDET 7-12-VUOTIAAT (myös yli 12-vuotiaat)

To 16:15-17:15, Tavastia-Areena peilisali

Kausimaksu syksy 110 € + 30 € jäsenmaksua

Kausimaksu ei sisällä vakuutusta. Suosittelemme vakuutuksen ottamista omasta vakuutusyhtiöstä.

Erityistä tukea tarvitsevien ryhmässä pääsee nauttimaan liikkumisen ilosta ja riemusta!

Erityisliikunnan ryhmät ovat tarkoitettu tytöille, joilla on vamman, sairauden tai muun toimintakyvyn heikentymisen tai sosiaalisten tilanteiden vuoksi vaikea osallistua yleisiin liikuntaryhmiin ja joiden liikunta vaatii soveltamista ja erityisosaamista.

Ryhmä on suunnattu lapsille ja nuorille, joilla on kömpelyyttä tai vaikeutta liikkumisessa, oppimisessa, hahmottamisessa tai sosiaalisissa tilanteissa, kuten downin sydrooma, monimuotoinen kehityshäiriö tai dysfasia. Ryhmät esiintyvät halutessaan seuran näytöksissä.

Hämeenlinnan Voimisteluseurassa jokaisen liikkujan on mahdollisuus päästä tavoitteelliseen Special Olympics- kilpatoimintaan.

VALMENTAJAT

JANIKA SALOMAA Joukkuevoimistelun lajipäällikkö "Kohti unelmia."
NINA VIRTANEN Valmentaja Joukkuevoimistelu "Pienenä saatu jumppakipinä kipinöi edelleen."