HALUATKO MUKAAN ILOISEEN VALMENNUSJOUKKOOMME?

Haemme tuntivalmentajaa akrobatiavoimisteluun ja telinevoimisteluun.

Seuramme hakee tuntivalmentajia akrobatia- ja telinevoimistelun harraste - sekä kilparyhmiin. Tehtäviin kuuluu harraste- ja /tai kilparyhmien tuntien suunnittelu ja vetäminen. Kilparyhmien valmentajilla toimenkuvaan kuuluu lisäksi kilpailuihin liittyvät työt kuten ilmoittautumiset kilpailuihin ja osallistuminen kilpailuihin valmentajana tai tuomarina.

Viikkotuntimäärä on sovittavissa lajikohtaisesti.

Laitathan vapaamuotoisen hakemuksen mahdollisimman pian seuramme sähköpostiin: toimisto@hameenlinnanvoimisteluseura.fi . Lisätietoja saa myös puhelimitse 045-77311133. Otathan rohkeasti yhteyttä ja liityt meidän tähtiseuramme huipputiimiin!

------------------------------------------------------------------------------------

Seuramme hakee vastuuvalmentajia sekä apuvalmentajia jokaiseen lajiimme. Jos sinulla on intohimoa sekä rakkautta lajiin, olet etsimämme henkilö.

Lisätietoja tarvittaessa sähköpostitse toimisto@hameenlinnanvoimisteluseura.fi tai puhelimitse 045 7731 1133.

Laita avoin hakemus: toimisto@hameenlinnanvoimisteluseura.fi