HALUATKO MUKAAN ILOISEEN VALMENNUSJOUKKOOMME?

Haemme akrobatiavoimistelun, telinevoimistelun ja parkourin kokoaikaista valmentajaa

Seuramme hakee kokoaikaista työntekijää valmentamaan ja kehittämään mainittujen lajien valmennustoimintaa. Ensisijaisesti tehtäviin kuuluu akron, tv:n ja parkourin valmennusryhmien tuntien suunnittelu ja vetäminen.

Tarjoamme mahdollisuutta valmentaa vaihtoehtoisesti pienemmälläkin tuntimäärällä. Viikkotuntimäärä on sovittavissa lajikohtaisesti 5-15h/viikko tai sopimuksen mukaan.

Hakemukseen voit laittaa palkkatoiveen ja palkasta sovimme tapauskohtaisesti. Tarjoamme palkan lisäksi valmentajakoulutusta, hyvät tilat ja välineet sekä innostavan valmennusporukan.

Laitathan vapaamuotoisen hakemuksen mahdollisimman pian seuramme sähköpostiin: toimisto@hameenlinnanvoimisteluseura.fi . Lisätietoja saa myös puhelimitse 045-77311133. Otathan rohkeasti yhteyttä ja liityt meidän tähtiseuramme huipputiimiin!

------------------------------------------------------------------------------------

Seuramme hakee vastuuvalmentajia sekä apuvalmentajia jokaiseen lajiimme. Jos sinulla on intohimoa sekä rakkautta lajiin, olet etsimämme henkilö.

Lisätietoja tarvittaessa sähköpostitse toimisto@hameenlinnanvoimisteluseura.fi tai puhelimitse 045 7731 1133.

Laita avoin hakemus: toimisto@hameenlinnanvoimisteluseura.fi