Kilpailukutsu

-       Aika: sunnuntaina 13.11.2022

2) KILPAILUSARJAT

Yksilöt

10-vuotiaat B, 2-ottelu (oma vapaa + 1 vapaavalintainen väline)

11–12-vuotiaat B (prenuoret), 2-ottelu (keilat + 1 vapaavalintainen väline)

Duot/Triot

Duo/trio nuoret A, vapaavalintainen väline

Duo/trio nuoret B, pallo, keilat tai nauha

Duo/trio naiset A, vapaavalintainen väline

Duo/trio naiset B, vanne, pallo, keilat tai nauha

Kilpailussa noudatetaan FIG:n rytmisen voimistelun sääntöjä sekä Suomen Voimisteluliiton 1.8.2022 käynnistyneen uuden kilpailujärjestelmän kilpailusääntöjä liitteineen

3) ILMOITTAUTUMINEN JA ILMOITTAUTUMISMAKSU

Ilmoittautuminen tehdään Kisanet -palvelun kautta. Ilmoittautuminen Kisanetissä alkaa 18.9.2022 ja päättyy 16.10.2022.

Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista 19.10.2022 asti, mikäli kilpailussa on tilaa varsinaisen ilmoittautumisajan päätyttyä.

Ilmoittautumismaksu:

Yksilöt 40 €

Duot 80 €

Triot 120 €

Jälki-ilmoittautumisesta peritään kaksinkertainen maksu.

Ilmoittautumismaksu laskutetaan osallistuvilta seuroilta ilmoittautumisajan päätyttyä. Osallistumisen peruuntuessa järjestävä seura palauttaa ilmoittautumismaksun lääkärintodistusta vastaan. Peruutusmaksu 15 € / lasku.

4) TUOMARIT

Tuomareiden ilmoittautuminen tehdään Kisanet-palvelussa 16.10.2022. mennessä. Seurojen tuomarivelvoite määräytyy voimassa olevan tuomarisäännön mukaisesti.

Tuomarit ilmoitetaan samalla kuin voimistelijat viimeiseen ilmoittautumispäivään 16.9.2022 mennessä. Ilmoittautumiseen on kirjattava huolellisesti tuomarin kaikki yhteystiedot sekä jokaisen sarjan osalta osallistuuko tuomari ko. sarjan arvosteluun. Mikäli aikataulusyistä tuomareita täytyy vaihtaa toisiin, on vaihdot ilmoitettava kilpailujärjestäjälle 3 vrk sisällä lopullisen kilpailuaikataulun julkistamisesta.

Myöhästymissakko Tuomarisäännön mukaisesti.

Mikäli seura on vapautettu tuomarisakosta uutena seurana kokonaan tai osittain, tulee siitä ilmoittaa Kisanetissä tuomari-ilmoittautumisen yhteydessä ”kohta lisätiedot”.

5) LISENSSIT

Kilpailuun osallistujalla tulee olla voimassa oleva kilpalisenssi. Mikäli lisenssissä ei ole vakuutusta, niin kilpailijalla tulee olla oma vakuutus, joka kattaa kilpailutoiminnan. Kilpailijoita ei ole vakuutettu järjestävän seuran puolesta.

Valmentajilla ja tuomareilla tulee olla valmentaja- ja tuomarilisenssit kilpailuihin osallistuessa.

6) MUSIIKKI

Musiikit ladataan ilmoittautumisen yhteydessä Kisanetiin, kuitenkin viimeistään 2 viikkoa ennen kilpailua (30.10.2022) jonka jälkeen latausmahdollisuus Kisanetissä sulkeutuu. Kisanetin sulkeuduttua musiikkien lataaminen tapahtuu järjestäjän kautta. Jos musiikkeja ei ole ladattu ennen Kisanetin sulkeutumista, peritään seuralta musiikkisakko (50 € / seura).

Tiedostot tulee nimetä seuraavasti:

Yksilöt: SUKUNIMI_ETUNIMI_SEURA_VÄLINE_SARJA

Duot/triot: DUON/TRION NIMI_SEURA_VÄLINE_SARJA

Jokaisella voimistelijalla, joukkueella ja duo/triolla tulee olla mukana varamusiikit USB-tikulla (yhdellä USB-tikulla kaikki yhden voimistelijan musiikit). USB-tikussa tulee lukea selkeästi voimistelijan etunimi ja sukunimi. Voimistelija on vastuussa USB-tikun kunnosta.

7) PÄÄSYLIPUT

Aikuiset 10 €

Lapset 5€ (alle 12v.)

Sylilapset ilmaiseksi

Maksu käteisellä tai kortilla.

8) AIKATAULU

Aikataulu julkaistaan Kisanetissä viimeistään kaksi viikkoa ennen kilpailua.

9) MUUTA HUOMIOITAVAA

-       Pysäköintitilaa on runsaasti hallin edessä ja takana.

-       Hallissa myytävänä kahvia, teetä, mehua ja pientä purtavaa.

10) YHTEYSTIEDOT

-       toimisto@hameenlinnanvoimisteluseura.fi