Kilpailukutsu

-       Yksilöt välinekilpailu 14-15v. 2-ottelu

-       Yksilöt välinekilpailu yli 16v. 1-ottelu

-       Yksilöt välinekilpailu yli 16v. 2-ottelu

Kilpailussa noudatetaan rytmisen voimistelun Kilpailusääntöä ja sen liitettä: https://www.voimistelu.fi/fi/L%C3%B6yd%C3%A4-voimistelu/Rytminen-voimistelu/Kilpailu/S%C3%A4%C3%A4nn%C3%B6t

3)     ILMOITTAUTUMINEN JA ILMOITTAUTUMISMAKSU

Ilmoittautuminen tehdään Kisanet -palvelun kautta. Ilmoittautuminen Kisanetissä alkaa 1.9.2021 ja päättyy 23.9.2021.

Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista 26.9.2021 asti, mikäli kilpailussa on tilaa varsinaisen ilmoittautumisajan päätyttyä.

Ilmoittautumismaksu:

Yksilöt 30 € /voimistelija

Duo/Triot 60 €/ ryhmä

Jälki-ilmoittautumisesta peritään kaksinkertainen maksu.

Ilmoittautumismaksu laskutetaan osallistuvilta seuroilta ilmoittautumisajan päätyttyä. Osallistumisen peruuntuessa järjestävä seura palauttaa ilmoittautumismaksun lääkärintodistusta vastaan. Peruutusmaksu 15 €.

Kilpailuun osallistuminen vain terveenä. Mikäli ilmenee vähäisiäkin koronavirukseen sopivia oireita, tulee hakeutua testiin. Testi riittää kilpailuun osallistumisen peruutuksen syyksi.

4) TUOMARIT

Tuomarit tulee ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä Kisanetissa tuomarivelvoitteen mukaisesti. Ilmoittautumisessa tulee käydä ilmi tuomarin nimi, yhteystiedot, tuomarikortin taso sekä muut pyydettävät tiedot.

Kilpailussa ja ilmoittautumisessa noudatetaan Tuomariohjesääntöä:

Tuomarit tulee ilmoittaa koko kilpailuun (välinekilpailun sarjat ja duo/trio sarjat) tuomarisäännön mukaisesti.

5) LISENSSIT

Välinekilpailuun osallistujalla tulee olla voimassa oleva harraste- tai kilpalisenssi. Duo/trio kilpailuun osallistuvilla tulee olla kilpalisenssi.

Mikäli lisenssissä ei ole vakuutusta, niin kilpailijalla tulee olla oma vakuutus, joka kattaa kilpailutoiminnan. Kilpailijoita ei ole vakuutettu järjestävän seuran puolesta.

Valmentajilla ja tuomareilla tulee olla valmentaja- ja tuomarilisenssit kilpailuihin osallistuessa.

6)     MUSIIKKI

Musiikit tulee ladata Kisanettiin 26.9.2021 mennessä.

Lähetettävät musiikkitiedostot tulee aina nimetä seuraavasti:

YKSILÖT:

SUKUNIMI_ETUNIMI_SEURA_VÄLINE_SARJA

DUO/TRIOT:

DUO/TRION NIMI_SEURA_VÄLINE_SARJA

Vara CD – levy / USB – tikku tulee olla valmentajalla ja heti saatavilla käyttöön (yhdellä CD – levyllä yksi musiikki / voimistelija tai yhdellä USB – tikulla kaikki yhden voimistelijan musiikit). Levyjen tulee olla hyväkuntoisia ja soida CD-soittimella (CD-R).

7)     PÄÄSYLIPUT

Aikuiset 10 €

Lapset 5€ (alle 12v.)

Sylilapset ilmaiseksi

Maksu käteisellä tai kortilla.

8)     AIKATAULU

Aikataulu julkaistaan kisanetissä viimeistään kaksi viikkoa ennen kilpailua.

Kilpailu järjestetään lauantaina koko päivän ja mahdollisesti osa sarjoista sunnuntaina.

9) MUUTA HUOMIOITAVAA

-       Pysäköintitilaa on runsaasti hallin edessä ja takana.

-       Hallissa myytävänä kahvia, teetä, mehua ja pientä purtavaa.

10) YHTEYSTIEDOT

-       toimisto@hameenlinnanvoimisteluseura.fi