KILPA-AEROBIC

Pysähtymätöntä, intensiivistä liikettä. Nopeita jalkoja ja tarkkoja käsiliikkeitä. Notkeutta, voimaa, mukaansatempaavaa rytmiä. Heittäytymistä ja räjähtävää energiaa. Sähäkkä hyppy ilmaan ja laskeutuminen suoraan punnerrusasentoon (Suomen voimisteluliitto)

Kilpa-aerobic on laji, jossa lihakset ovat kuin tulessa, mutta hymy ei hyydy

Seurassamme aloittaa moninkertaisen arvokisamitalistin Juuso Väisäsen vetämä kilpa-aerobic-ryhmä. Kilpa-aerobicissa yhdistyvät voima, liikkuvuus, nopeus ja kestävyys. Kilpailuohjelman nopeatempoiseen musiikkiin tehtyyn tanssilliseen koreografiaan yhdistyy vaativia, teknisiä vaikeusosaliikkeitä.

2008 syntyneet ja sitä vanhemmat
(lajitaustaa esim voimistelusta tai tanssista)

Ti klo 19:30-21:00, Tavastia-Areena peilisali
+ omatoimiset treenit
Aloitus ti 24.8.2021

Ryhmä harjoittelee kerran viikossa 1½ tuntia valmentajan kanssa. Lisäksi ryhmäläisille tulee omatoimisia harjoituksia . Ryhmä osallistuu syksyn aikana seuran esiintymisiin ja mahdollisuuksien mukaan kilpailuihin.

Valmentaja: Juuso Väisänen

Kausimaksu 200 € + 30 €
(Kausimaksuun saattaa tulla lisäystä, mikäli harjoitusmäärä nousee syksyn aikana. Mahdolliset kilpailuihin osallistumiset tuovat myös lisäkuluja osallistujalle.)

Kausimaksu ei sisällä vakuutusta. Suosittelemme vakuutuksen ottamista omasta vakuutusyhtiöstä.

Lisätietoja toimisto@hameenlinnanvoimisteluseura.fi