ILMOITTADU TÄSTÄ!

OHJEET ILMOITTAUMISEEN

Mikäli ilmoittautuminen ryhmän kohdalla on sulkeutunut, niin ota yhteyttä toimisto@hameenlinnanvoimisteluseura.fi.

1. Kirjaudu Hoikaan tämän linkin kautta https://go.hoika.net/public/Login.aspx
Ensimmäistä kertaa järjestelmään kirjautuessasi klikkaa rekisteröidy ja lisää vanhemman tiedot. Luo lapsesta                 alikäyttäjä ennen ilmoittautumista.

2. Seuraavaksi klikkaa etusivun vasemmassa reunassa olevaa ilmoittautuminen - kuvaketta.

3. Nyt näet ryhmät, joihin voit ilmoittaa lapsesi. Näkyvät ryhmät määräytyvät lapsen syntymävuoden perusteella.

4. Ryhmävalinnan jälkeen jatka vaiheeseen 2: maksujen hyväksyminen.

5. Hyväksy ja jatka vaiheeseen 3: laskun tulostus ja maksu.

6. Huomioikaa, että kausimaksu ei sisällä vakuutusta. Suosittelemme vakuutuksen ottamista omasta vakuutusyhtiöstä.

Heti ilmoittautumisen jälkeen lasku lähtee jäsenrekisteriin merkittyyn sähköpostiin.
Mikäli lasku ei näy saapuneissa viesteissä, niin tarkistakaa myös roskaposti.
Tarvittaessa ottakaaa yhteyttä toimistoomme sähköpostitse
toimisto@hameenlinnanvoimisteluseura.fi
Lasku löytyy myös hoikasta kohdasta laskut.

TARKISTA AINA, että maksat laskusi oikealla viitenumerolla.

SISARUSALENNUS:
Otathan yhteyttä seuran toimistoon ennen ilmoittautumista, mikäli haluat sisarusalennuksen!
Alennus lasketaan kausimaksun kokonaissummasta 20€ ensimmäisestä sisaruksesta ja 40€ toisesta sisaruksesta.

Kirjaudu seuran jäsentietopalveluun