ILMOITTADU TÄSTÄ!

OHJEET ILMOITTAUMISEEN

Syksyn 2022 harrasteryhmiin ilmoittautuminen alkaa ma 20.6. klo 12:00.
Ilmoittautuminen tehdään jäsentietorekisteri Hoikassa. Ohjeet alla.
Mikäli ilmoittautumisessa on ongelmia, niin ota yhteyttä toimisto@hameenlinnanvoimisteluseura.fi.

Heti ilmoittautumisen jälkeen tulee kausimaksun lasku siihen sähköpostiin, joka on ilmoitettu jäsenrekisterissä.
Mikäli lasku ei näy saapuneissa viesteissä, niin tarkistakaa myös Roskaposti.
Tarvittaessa ottakaaa yhteyttä toimistoomme sähköpostitse
toimisto@hameenlinnanvoimisteluseura.fi
Lasku löytyy myös hoikasta kohdasta laskut.

Huom! Mikäli haluat peruuttaa jo tehdyn ilmottautumisen, niin ota yhteyttä toimisto@hameenlinnanvoimisteluseura.fi.
Poisjäänti tunneilta ei riitä laskun hylkäämiseen, vaan tarvitaan yhteydenotto Toimistolle laskun peruuttamiseksi.

Ilmoittautuminen tapahtuu toimintavuodelle 2022-2023 (syksy 2022 - kevät 2023).
Harrasteryhmien kausi alkaa ma 22.8.2022.

Jäsenmaksu 30 € laskutetaan erikseen syyskuun aikana kaikilta ryhmiin ilmoittautuneilta.

TARKISTA AINA, että maksat laskusi oikealla viitenumerolla.

1. Kirjaudu Hoikaan tämän linkin kautta https://go.hoika.net/public/Login.aspx
Ensimmäistä kertaa järjestelmään kirjautuessasi klikkaa rekisteröidy ja lisää vanhemman tiedot. Sen jälkeen lisää lapsi Alikäyttäjäksi. Tämän jälkeen pääsee tekemään ilmoittautumisia.

2. Seuraavaksi klikkaa etusivun vasemmassa reunassa olevaa ilmoittautuminen - kuvaketta.

3. Nyt näet ryhmät, joihin voit ilmoittaa lapsesi. Näkyvät ryhmät määräytyvät lapsen syntymävuoden perusteella.

4. Ryhmävalinnan jälkeen jatka vaiheeseen 2: maksujen hyväksyminen.

5. Hyväksy ja jatka vaiheeseen 3: laskun tulostus ja maksu.

6. Huomioikaa, että kausimaksu ei sisällä vakuutusta. Suosittelemme vakuutuksen ottamista omasta vakuutusyhtiöstä.

SISARUSALENNUS:
Otathan yhteyttä seuran toimistoon, mikäli haluat sisarusalennuksen!
Alennus lasketaan kausimaksun kokonaissummasta 20€ ensimmäisestä sisaruksesta ja 40€ toisesta sisaruksesta.

Kirjaudu seuran jäsentietopalveluun