ILMOITTADU TÄSTÄ!

OHJEET ILMOITTAUMISEEN

Syksyn 2022 harrasteryhmiin ilmoittautuminen alkaa ma 20.6. klo 12:00.
Ilmoittautuminen tehdään jäsentietorekisteri Hoikassa. Ohjeet alla.
Mikäli ilmoittautumisessa on ongelmia, niin ota yhteyttä toimisto@hameenlinnanvoimisteluseura.fi.

Heti ilmoittautumisen jälkeen tulee kausimaksun lasku siihen sähköpostiin, joka on ilmoitettu jäsenrekisterissä.
Mikäli lasku ei näy saapuneissa viesteissä, niin tarkistakaa myös Roskaposti.
Tarvittaessa ottakaaa yhteyttä toimistoomme sähköpostitse
toimisto@hameenlinnanvoimisteluseura.fi
Lasku löytyy myös hoikasta kohdasta laskut.

Huom! Mikäli haluat peruuttaa jo tehdyn ilmottautumisen, niin ota yhteyttä toimisto@hameenlinnanvoimisteluseura.fi.
Poisjäänti tunneilta ei riitä laskun hylkäämiseen, vaan tarvitaan yhteydenotto Toimistolle laskun peruuttamiseksi.

Ilmoittautuminen tapahtuu toimintavuodelle 2022-2023 (syksy 2022 - kevät 2023).
Harrasteryhmien kausi alkaa ma 22.8.2022.

Jäsenmaksu 30 € laskutetaan erikseen syyskuun aikana kaikilta ryhmiin ilmoittautuneilta.

TARKISTA AINA, että maksat laskusi oikealla viitenumerolla.

1. Kirjaudu Hoikaan tämän linkin kautta https://go.hoika.net/public/Login.aspx
Ensimmäistä kertaa järjestelmään kirjautuessasi klikkaa rekisteröidy ja lisää vanhemman tiedot. Sen jälkeen lisää lapsi Alikäyttäjäksi. Tämän jälkeen pääsee tekemään ilmoittautumisia.

2. Seuraavaksi klikkaa etusivun vasemmassa reunassa olevaa ilmoittautuminen - kuvaketta.

3. Nyt näet ryhmät, joihin voit ilmoittaa lapsesi. Näkyvät ryhmät määräytyvät lapsen syntymävuoden perusteella.

4. Ryhmävalinnan jälkeen jatka vaiheeseen 2: maksujen hyväksyminen.

5. Hyväksy ja jatka vaiheeseen 3: laskun tulostus ja maksu.

6. Huomioikaa, että kausimaksu ei sisällä vakuutusta. Suosittelemme vakuutuksen ottamista omasta vakuutusyhtiöstä.

HUOM! Mikäli olette jo aikaisemmin kirjautuneet Hoikaan, mutta salasana tai kirjautumisen sähköpostiosoite on hukassa, niin pyytäkää uutta salasanaa toimisto@hameenlinnanvoimisteluseura.fi. Älkää tehkö uutta rekisteröitymistä Hoikaan, koska uudella rekisteröitymisellä ei pysty ostamaan muun muassa lisenssiä myöhemmin.

SISARUSALENNUS:
Otathan yhteyttä seuran toimistoon, mikäli haluat sisarusalennuksen!
Alennus lasketaan kausimaksun kokonaissummasta 20€ ensimmäisestä sisaruksesta ja 40€ toisesta sisaruksesta.

Kirjaudu seuran jäsentietopalveluun