Kevään 2020 aikuisliikuntatunnit alkavat viikolla 2!

Aamupäivällä pidettävät jumpat ovat Tavastia-Areenalla ja iltatunnit pidetään KK-Tavastian S-rakennuksessa Tavastia-Areenalta Hattelmalantien toiselle puolella osoitteessa Hattelmalantie 8.

Olethan ajoissa tunnilla, jotta pääset ohjaajan avaamasta ovesta sisään!

Ohjeet S-rakennukseen löytämiseen: Hattelmalantieltä käännyttäessä normaalisti Tavastia-Areenan parkkipaikalle, käännytäänkin vastakkaiseen suuntaan, kohti S-rakennuksen parkkipaikkaa (risteyksessä lukee P-vieraspaikat). Ajetaan tien päähän parkkipaikalle. Parkkipaikan takana näkyy uusi, korkea rakennus, jonka seinässä on S. Ulkoliikuntasali ja tartani löytyvät rakennuksen vasemmalta puolelta. Sisäänkäynti on pääovista (katettu).

Tuntimaksuina ovat 10-kortit, joiden hinta on 60 € + jäsenmaksu 20 € (maksetaan ensimmäisen 10-kortin yhteydessä - voimassa syyskauden 2019 ja kevätkauden 2020). 10-kortit ostetaan Hämeenlinnan Voimisteluseuran toimistosta Tavastia-Areenalta, toimiston aukioloaikojen mukaisesti (aukioloajat nettisivujen etusivun alaosassa) osoitteessa Hattelmalantie 25.

TUNTIKUVAUKSET:

MIESTEN KUNTOTREENI | maanantai klo: 19.30-20.30 | S-rakennus

Monipuolista aerobista liikuntaa erilaisia välineitä hyödyntäen. Jokaisella tunnilla oma teemansa ja tavoitteensa. Treenien tehoa pystyy itse säätelemään. ”Jätkämäisyys” korostuu monissa harjoitteissa.

KUNTOJUMPPA | tiistai klo: 9.15-10.00 | Tavastia-Areenan peilisali

MyFitBody | tiistai klo: 18.30-19.30 | S-rakennus

Monipuolinen lihaskuntotunti. Koko kehoa kuormittava funktionaalinen harjoitus ja lopussa venyttelyosuus.

BODYMIX | keskiviikko klo: 18.30-19.30 | S-rakennus

Reipasta, selkeää ja monipuolista harjoittelua, joka sopii hyvin myös aloittaville liikkujille. Lämmittely- ja askellusosuus tehdään joko lattialla tai step-lautaa apuna käyttäen - helppoa ja tehokasta sykkeenkohotusta. Lihaskunto-osuudessa käytetään monipuolisesti vastuksena omaa kehoa ja erilaisia välineitä sekä kierto- ja paikkaharjoittelua. Lopuksi palauttavat venyttelyt.

AAMUPÄIVÄJUMPPA | torstai klo: 10.00-11.00 | Tavastia-Areenan peilisali

+45 -KEHONHUOLTOTUNTI | torstai klo: 17.30-18.30 | S-rakennus

Palauttavaa, rentouttavaa ja vahvistavaa kehonhuoltoharjoittelua työpäivän päätteeksi. Ryhtiä, voimaa ja liikkuvuutta arkeen eri välineitä käyttäen.

MIESTEN MUSKELIMIX | torstai klo: 18.45-19.45 | S-rakennus

Keskitytään lihaskunnon harjoittamiseen monin eri tavoin. Käytetään erilaisia välineitä ja vastuksia. Jokainen pystyy treenaamaan oman kuntonsa ja tuntonsa mukaan. Tunnit suhteutetaan osallistujien mieltymyksiin, kuntoon ja tavoitteisiin.

BodyArt | sunnuntai klo: 18.00-19.00 | S-rakennus

Rauhallinen, kehonhuoltoon keskittyvä tunti. Lopussa pitkät, huoltavat venyttelyt.