Bodymix

Lyhyt lämmittelyosuus, joka koostuu helpoista askelluksista sekä monipuolinen lihaskunto-osuus. Lopuksi kunnolliset venyttelyt. Tunneilla käytetään vaihtelevasti myös eri välineitä (esim. käsipainot, kepit, vastuskuminauhat, step-lauta). Sopii kaikille.

Lihaskunto

Reipasta, selkeää ja monipuolista perusjumppaa, mikä sopii hyvin myös aloittaville jumppaajille. Lämmittely-/askellusosuus tehdään joko lattialla tai step-lautaa apuna käyttäen, helppoa ja tehokasta sykkeenkohotusta. Lihaskunto-osuudessa käytetään monipuolisesti vastuksena omaa kehoa ja erilaisia välineitä sekä kierto- ja paikkaharjoittelua. Lopuksi palauttavat venyttelyt.

Miesten kuntojumppa

Helppo alkulämmittely, reilusti lihaskuntoa ja loppuun venyttelyt. Tunneilla käytetään paljon välineitä. Tehokasta ja simppeliä tekemistä alusta loppuun. Aloittelijasta paljon kuntoilleelle, tunti haastaa jokaisen tasollaan!

Muokkaus

Aluksi lämmitellään askeltaen laudalla ja lattialla. Sen jälkeen tehokkaita muokkausliikkeitä vaihtelevia välineitä käyttäen. Lopuksi lyhyt venyttelyosuus.

45+ jumppa

Palauttavaa, rentouttavaa, vahvistavaa jumppaa työpäivän päätteeksi. Ryhtiä, voimaa, liikkuvuutta arkeen.