Syksyn 2020 aikuisliikuntatunnit alkavat 
viikolla 33 ja 35! 
Tervetuloa mukaan liikkumaan!

TUNTIKUVAUKSET:

MIESTEN KUNTOTREENI
Maanantai klo 18.30-19.30 | Tavastia-Areena (Essi Virkki)

Monipuolista aerobista liikuntaa erilaisia välineitä hyödyntäen. Jokaisella tunnilla oma teemansa ja tavoitteensa. Treenien tehoa pystyy itse säätelemään. ”Jätkämäisyys” korostuu monissa harjoitteissa.


VATSA-SELKÄ-PAKARA
Tiistai klo 18.30-19.30 | Tavastia-Areena (Larissa Laane)

Monipuolinen lihaskuntotunti. Koko kehoa kuormittava funktionaalinen harjoitus ja lopussa venyttelyosuus. 

BODYMIX
Torstai klo 17.30-18.30 | Tavastia-Areena (Anu Heikinen)

Reipasta, selkeää ja monipuolista harjoittelua, joka sopii hyvin myös aloittaville liikkujille. Lämmittely- ja askellusosuus tehdään joko lattialla tai step-lautaa apuna käyttäen - helppoa ja tehokasta sykkeenkohotusta. Lihaskunto-osuudessa käytetään monipuolisesti vastuksena omaa kehoa ja erilaisia välineitä sekä kierto- ja paikkaharjoittelua. Lopuksi palauttavat venyttelyt.

+45 -KEHONHUOLTOTUNTI 
Torstai klo 18.30-19.30 | Tavastia-Areena (Elina Torkko-Hieto)

Palauttavaa, rentouttavaa ja vahvistavaa kehonhuoltoharjoittelua työpäivän päätteeksi. Ryhtiä, voimaa ja liikkuvuutta arkeen eri välineitä käyttäen. 


MIESTEN MUSKELIMIX 
Torstai klo 17.45-18.45 | S-rakennus (Essi Virkki)

Keskitytään lihaskunnon harjoittamiseen monin eri tavoin. Käytetään erilaisia välineitä ja vastuksia. Jokainen pystyy treenaamaan oman kuntonsa ja tuntonsa mukaan. Tunnit suhteutetaan osallistujien mieltymyksiin, kuntoon ja tavoitteisiin


BODYART
Sunnuntai klo 18.00-19.00 | Tavastia-Areena (Larissa Laane)

Rauhallinen, kehonhuoltoon keskittyvä tunti. Lopussa pitkät, huoltavat venyttelyt.

Kuntoliikuntatunnit pidetään joko KK-Tavastian S-rakennuksessa Tavastia-Areenalta Hattelmalantien toiselle puolella osoitteessa 
Hattelmalantie 8 tai Tavastia-Areenalla.

Olethan ajoissa tunnilla, jotta pääset ohjaajan avaamasta ovesta sisään!


Ohjeet S-rakennukseen löytämiseen: Hattelmalantieltä käännyttäessä normaalisti Tavastia-Areenan parkkipaikalle, käännytäänkin vastakkaiseen suuntaan, kohti S-rakennuksen parkkipaikkaa (risteyksessä lukee P-vieraspaikat). Ajetaan tien päähän parkkipaikalle. Parkkipaikan takana näkyy uusi, korkea rakennus, jonka seinässä on S. Ulkoliikuntasali ja tartani löytyvät rakennuksen vasemmalta puolelta. Sisäänkäynti on pääovista (katettu).